0

ZALO - Amorette Vibratie Eitje Met Afstandsbediening

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

ZALO is een merk met veelal bijzondere toys. Dit merk staat bekend om de opvallende looks en doordachte functionaliteit!

De ZALO Amorette is een heerlijk flexibel siliconen vibratie eitje in een bijzondere verpakking wat nog het meeste weg heeft van een prachtige zachtroze schelp. De verpakking is tevens de afstandsbediening en oplaadpunt voor het vibratie ei. Breng de Amorette in en en geef de afstandsbediening uit handen aan jouw partner voor een spannende ervaring. Je kunt kiezen uit 6 fluisterstille vibratiestanden en 5 vibratiepatronen. Ook kun je de Amorette koppelen aan de gratis te downloaden ZALO Remote App. Zo is de Amorette tevens te besturen met je smartphone!

Opladen gebeurt snel en veilig met de bijgeleverde USB-kabel. De afstandsbediening werkt op 1 knoopcel batterij en deze is inbegrepen. Gebruik voor een comfortabel gevoel een glijmiddel op waterbasis.

Maak je toy na gebruik schoon met lauwwarm water en een antibacteriële zeep of een toycleaner.

Alternatieven die wij aanraden
-
+